Challenge MHSIG: Wij zoeken jou!

01-10-2020 0 reacties

Heb jij ideeën en ben je handig met je handen? Wil jij samen met anderen een unieke locatie ombouwen tot jouw eigen woning? Meld je dan vanaf 1 oktober 2020 aan voor de challenge ‘Mijn huis staat in Gelderland’. In de challenge koppelen we leegstaande gebouwen aan woningzoekende mensen of groepen.

Locaties

Zie jij jezelf al wonen op een erf van een voormalige boerderij, met veel historie, en heb je oog voor de groene omgeving? Of poets jij straks je tanden in een klaslokaal van een voormalige kleuterschool en doe je op loopafstand de boodschappen?

Misschien heb jij wel ideeën om een voormalig dorpshuis duurzaam om te bouwen en wil jij werk maken van een levendig centrum. Of wat dacht je van een mooi rustig stukje Nederland met uitgestrekte akkers en weiden, een karakteristiek dorp, slingerende dijken en kleurrijke boomgaarden.

5 unieke locaties in Maasbommel, Appeltern, Nijbroek, Wezep en Dieren doen mee aan de challenge. Ieder met hun eigen charme en mogelijkheden. De locaties Maasbommel, Appeltern, Nijbroek en Dieren zoeken bewoners. In Wezep is al een groep met een de oriënterende fase gestart. Binnenkort wordt duidelijk hoe zij verder gaan met de ontwikkelingen op deze locatie.  

Meld je aan

Ben jij of zijn jullie onderdeel van een groep nieuwe buren (in oprichting)? Vanaf 1 oktober 2020 kun je je aanmelden bij de eigenaar van het pand of locatie waar jij jezelf wel ziet wonen. Bekijjk de verschillende locaties.

Ieder pand of locatie is uniek en heeft eigen selectiecriteria. Heb je vragen of wil je meer informatie over het pand of de locatie? Ook dan kun je bij de eigenaar terecht.

Aangemeld, en dan?

Het verschilt per locatie tot wanneer je je kunt aanmelden. Houd hiervoor de website in de gaten. In een locatie of online pitch je samen met je groep jouw plan aan een select publiek. Hierbij kun je denken aan gemeente, eigenaar en buurtgenoten. Tijdens een bekendmaking hoor jij of je de juiste match bent voor het pand of de locatie.

0  reacties

Cookie-instellingen