Zelf je starterswoning afbouwen en daarmee €20 á 30.000 besparen

Paul Schouten 05-11-2020
519 keer bekeken 1 reacties

Het is als starter bijna onmogelijk geworden een passende woning te vinden. Hoge huizenprijzen, regelgeving m.b.t. hypotheken en concurrentie van beleggers zetten de starter "buiten spel". Dat vraagt om creatieve oplossingen zoals BouwKollektief.

Door de starter in staat te stellen zelf afbouwwerkzaamheden uit te voeren bespaart de starter zo een 20 á 30.000 euro op de bouwkosten. Hierdoor komt de aanschafprijs van de woning binnen de financierbare grens van de starter. (ca. 4,5x brutoloon)

De kosten van de grond blijft gelijk aan reguliere bouw, daar hoeft de gemeente in de basis geen korting op te verlenen. Naast grondgebonden varianten zijn er ook mogelijkheden om BouwKollektief toe te passen als appartementencomplex met 12 woningen.

Misschien is het interessant om op www.BouwMethoden.nl één van de 44 vrij toegankelijke klusvideo’s te bekijken. Dat geeft een beeld wat voor een werkzaamheden de starter zelf moet doen.

Bij interesse en vragen kunt u contactopnemen met Paul Schouten op 06-13038322 of mail en via info@BouwKollektief.nl , een online meeting en presentatie van het concept is ook mogelijk.

Afbeeldingen

uitleg BouwKollektief

Reageren

Twitter

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Peter 16-11-20 om 11:19

Leuk concept, handjes uit de mouwen.

Cookie-instellingen